tolong click saya! =)

Saturday, October 23, 2010

baru..

salam.hai .dah lama aku tak update blog ni..ish3..busy kalah kan pm la kau cek ja.
ekceli aku baru je abes latihan mengajar .3 bulan babe~! tu yang busy tak hengat..eceh.bajet kau sorang je p LM ?hiks.(malu sebab perasan diri macam pm india )

so sekarang ni ,mungkin aku akan ada masa yang terlalu banyak untuk aku berbelog, ice belog dan bermuka buku .yes.aku sangat suka.❤ .(perlu letak tanda love sebab suka).

jadi aku tak tahu la nak buat apa2 time cuti2 malaysia nie.aku rasa malas sangat nak bekerja .malas tahu?malas.huh.(sama je perangai kau cek ja,macam anak murid kau.malas buat PEKA ..T__T) .tapi aku dah dapat satu projek yg macam gempak2 poyo untuk cuti kali ni. aku buat modul untuk subjek sains f4 .waduh.waduh.aku mane penah ambik sains bah.

aku :erk ,nape ckgu tak nak suruh saya buat subjek fizik je cikgu?

cikgu A : sebab saya ngajar sains .bukan ajar fizik .

aku : oke, dah paham ( dalam hati, ade komisen ke buat benda ni ek? nak tanya terus, rasa segan dan maluuu)

cikgu A : awk jangan risau, dah siap nanti , awk call saya ,awak bagitawu je brapa nak cas sy. masalah duit jgn risau,bape ratus awk nak.

aku : tehee( hanya senyum dan berasa lega .printer aku rosah duhh..kene fkr ongkos lg mane mau print nt modul tu..)

jadik nye, sekarang ni, aku hanya duduk bersenang di rumah .mengemas,membasuh, memotong,mengutip,menyapu,membebel .hee.

lagi satu cuti ni aku nak teruskan misi aku tentang dot.dot.dot...tak boleh bagitawu kat sini nanti tak jadi ,malu mak awww~

aku nak tunjuk gambar aku yang dah makin demoks n comot .haha.kau suka eh cek ja ko demokss?
nah ambik kau .gambar satu.

hai.saya la duta baru kfc.



gambar demoks dua.(mata kau tak bole bengkak lagi ke cek ja?)




gambar demooks tiga.nah.




demoks itu comel oke( sukahati aku la nak kata comel ke comot ke.hiks)

p/s : esok aku nak g joging.haa .pecaya ke tak?tak pecaya?oke nah ambik coklat nie.jawapan kau betul.bai!

p/s lagi :malam tadi aku mimpi anak2 murid aku.sedey.teacher miss u guys! T__T (tibe2 sedeh)

3 comments:

  1. haiy owner belog yang cute miut.
    nice to see your blog.

    :)

    ReplyDelete
  2. eh ..hai! einaz shah rizal thomas yg santek2 ^_^ .
    tenkiu for visit my belog yg x seberapa ini..hiks..=)

    ReplyDelete

Saturday, October 23, 2010

baru..

salam.hai .dah lama aku tak update blog ni..ish3..busy kalah kan pm la kau cek ja.
ekceli aku baru je abes latihan mengajar .3 bulan babe~! tu yang busy tak hengat..eceh.bajet kau sorang je p LM ?hiks.(malu sebab perasan diri macam pm india )

so sekarang ni ,mungkin aku akan ada masa yang terlalu banyak untuk aku berbelog, ice belog dan bermuka buku .yes.aku sangat suka.❤ .(perlu letak tanda love sebab suka).

jadi aku tak tahu la nak buat apa2 time cuti2 malaysia nie.aku rasa malas sangat nak bekerja .malas tahu?malas.huh.(sama je perangai kau cek ja,macam anak murid kau.malas buat PEKA ..T__T) .tapi aku dah dapat satu projek yg macam gempak2 poyo untuk cuti kali ni. aku buat modul untuk subjek sains f4 .waduh.waduh.aku mane penah ambik sains bah.

aku :erk ,nape ckgu tak nak suruh saya buat subjek fizik je cikgu?

cikgu A : sebab saya ngajar sains .bukan ajar fizik .

aku : oke, dah paham ( dalam hati, ade komisen ke buat benda ni ek? nak tanya terus, rasa segan dan maluuu)

cikgu A : awk jangan risau, dah siap nanti , awk call saya ,awak bagitawu je brapa nak cas sy. masalah duit jgn risau,bape ratus awk nak.

aku : tehee( hanya senyum dan berasa lega .printer aku rosah duhh..kene fkr ongkos lg mane mau print nt modul tu..)

jadik nye, sekarang ni, aku hanya duduk bersenang di rumah .mengemas,membasuh, memotong,mengutip,menyapu,membebel .hee.

lagi satu cuti ni aku nak teruskan misi aku tentang dot.dot.dot...tak boleh bagitawu kat sini nanti tak jadi ,malu mak awww~

aku nak tunjuk gambar aku yang dah makin demoks n comot .haha.kau suka eh cek ja ko demokss?
nah ambik kau .gambar satu.

hai.saya la duta baru kfc.



gambar demoks dua.(mata kau tak bole bengkak lagi ke cek ja?)




gambar demooks tiga.nah.




demoks itu comel oke( sukahati aku la nak kata comel ke comot ke.hiks)

p/s : esok aku nak g joging.haa .pecaya ke tak?tak pecaya?oke nah ambik coklat nie.jawapan kau betul.bai!

p/s lagi :malam tadi aku mimpi anak2 murid aku.sedey.teacher miss u guys! T__T (tibe2 sedeh)

3 comments:

  1. haiy owner belog yang cute miut.
    nice to see your blog.

    :)

    ReplyDelete
  2. eh ..hai! einaz shah rizal thomas yg santek2 ^_^ .
    tenkiu for visit my belog yg x seberapa ini..hiks..=)

    ReplyDelete